Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Wat kost een huisontruiming of woningontruiming ?

De kosten van een huisontruiming of woningontruiming zijn bij elke woning verschillend, geen enkel huis is hetzelfde hierdoor zijn de kosten van een ontruiming ook moeilijk te bepalen zonder deze vooraf te zien.

De kosten zijn afhankelijk van  meerdere factoren o.a.  het aantal uren verrichte werkzaamheden en de werksituatie (veel of weinig loopwerk en bereikbaarheid), of er wel of geen klussen gedaan moeten worden bv het verwijderen van vloerbedekking (ligt deze los of vastgeplakt), moet men geen of wel grofvuil afvoeren en hoeveel kg is dat, blijft er een inboedel staan van waarde ivm korting of is het zelfs een gratis huisontruiming, etc. ...

Al deze zaken maken het voor ons onmogelijk om vooraf zonder bezichtiging een prijs te bepalen wat de kosten zijn, we willen niet dat u teveel betaald of dat klanten achteraf worden teleurgesteld, wij hebben een goede naam en dat houden we graag zo (lees ook de rubriek "klantenbeoordelingen" in de menubalk bovenaan de pagina).

U kunt een gratis en vrijblijvende kijkafspraak maken met een medewerker van het Groene Kruis, tijdens de bezichtiging in de woning van ontruiming noteren wij de wensen van de opdrachtgever en adviseren hierbij.
Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur een gratis offerte per email waarin alles duidelijk staat vermeld zonder verrassingen (lees ook de rubriek "huisontruiming" of "woningontruiming" in de menubalk bovenaan de pagina).

Telefoonnummer ontruimingsdienst: 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag gesloten).

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek kleingoed (geen grote meubels) en/of meubelen uit de jaren 50, 60 en 70 in het huis achterlaat, verkoop deze niet direct door op marktplaats (merendeel zijn handelaren) of aan opkopers, maar wacht eerst ons aanbod af.
Hierdoor bestaat ook de kans dat de woningontruiming gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe) !
Verkoopt u alles van waarde dan valt de offerte ook hoger uit.
Tip geef of gooi geen kleingoed weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop.

Wij ontruimen natuurlijk óók huizen zonder waardevolle inboedel of welke zijn vervuild door hoarder(s).

Opgelet op het internet circuleren prijslijsten bij huisontruimers wat het ontruimen van een huis eventueel kost, deze prijzen zijn vaak exclusief afvoerkosten grofvuil, voorrijkosten en/of km vergoeding, overuren en btw.

Tevens werken veel woningontruimers op basis van nacalculatie wat inhoud dat u in eerste instantie een basis bedrag vooraf betaald en achteraf nog een rekening ontvangt van eventuele grofvuilkosten en overuren (en deze vallen altijd tegen).
Het lijkt in het begin goedkoop maar achteraf bent u vaak teveel geld kwijt, bij het Groene Kruis krijgt u altijd per email een duidelijke offerte waarin staat vermeld wat we doen en wat de kosten zijn. Hier komen geen kosten meer bij, prijs blijft prijs en u heeft achteraf geen verrassingen meer, ook als de uren of afvoerkosten grofvuil tegenvallen zijn deze extra kosten voor ons.

Momenteel zijn er op het internet woningontruimers of websites welke ontruimers vergelijken (vaak dezelfde woningontruimer ) actief waarbij u per email een offerte kunt aanvragen zonder dat ze de woning hebben bezichtigd. Deze huisontruimers gaan vaak uit van de ergste situatie en calculeren deze in de offerte-prijs, hierdoor betaald u over het algemeen teveel aan deze huisontruimer !

Heeft u nog vragen onze medewerkers staan u graag te woord en kies als ontruimer Kringloop Groene Kruis.